Verde

RS | EN

331

Broj stanova

11

Broj lamela

451

Garažnih mesta

Dinamika izgradnje kompleksa

FAZA I

Lamela: 1, 2, 11

Početak: Proleće 2024.

Useljenje: Proleće 2026.

FAZA II

Lamela: 3, 4, 5

Početak: Zima 2024.

Useljenje: Zima 2026.

FAZA III

Lamela: 8, 9, 10

Početak: Proleće 2025.

Useljenje: Proleće 2027.

FAZA IV

Lamela: 6, 7

Početak: Zima 2025.

Useljenje: Zima 2027.

Kada poželite više od nekretnine

Savremen i elegantan dizajn naših stanova pruža vrhunski komfor i stil, sa velikim prozorima koji pružaju mnogo prirodne svetlosti i panoramski pogled na Dunav, grad Novi Sad, Frušku goru.

SIGURNOST

Sa zatvorenim pristupom, internom saobraćajnicom, rampom, angažovanim portirima i video nadzorom, možete biti sigurni da je vaš dom zaštićen 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

FUNKCIONALNOST

Svi stanovi su izuzetno dobro organizovani, sa obiljem prirodne svetlosti, dobro provetreni i sa prelepim pogledom na park ili panoramu grada. Garaže su iz dva nivoa i omogućavaju direktan pristup zgradi liftom.

privatnost​

Pažljivo planirana arhitektura i raspored lamela u objektu pružiće vam minimalnu interakciju sa spoljnim svetom, kao i potpunu slobodu da uživate u svojoj privatnosti.​

praktičnost

Blizina svih saobraćajnica, važnih gradskih sadržaja i dobra povezanost sa javnim prevozom čine ovaj kompleks praktičnim za život.

Savremena rešenja za udoban život

Moderan dizajn i udobnost

Kompleks Verde 11 prostire se na 2.2ha i obuhvata ukupno 331 stan funkcionalnog rasporeda, 16 lokala opšte namene i 451 garažno mesto. 

Svi stanovi su projektovani prema najvišim standardima kvaliteta. Podovi zajedničkih prostorija i lokala obloženi su granitnom keramikom, dok su u stambenom prostoru podovi od hrastovog parketa ili podne keramike. Prozori i balkonska vrata su od ALU profila sa termo roletnama, a unutrašnja stolarija je od drveta. Kompleks poseduje centralno grejanje na gas i protočnu toplu vodu.

Moderan dizajn i udobnost
pristupacnost i funkcionalnost

Pristupačnost i funkcionalnost​

Pešački prilazi objektima i parceli su mogući sa sve četiri strane, dok je kolski prilaz moguć sa južne strane sa novoplaniranog pristupnog puta. Garažama se pristupa pomoću dvosmernih rampi sa direktnim pristupom zgradi pomoću lifta.

Bezbedan i prostran park

O tome da je Verde 11 dom u zagrljaju prirode potvrđuje činjenica da je značajan deo kompleksa dvorište sa parkom ukupne površine 6.500m2.

Dvorište sa parkom uključuje šetalište, dečije igralište, igralište za kućne ljubimce, a bez mogućnosti posete lica koja ne žive u okviru ovog stambenog kompleksa.

Verde11 park